Wij garanderen topkwaliteit

Experts in (prefab) dakkapellen!

Al onze dakkapellen worden in onze eigen productiehal compleet prefab gemonteerd. Mede hierdoor kunnen wij een zowel de perfecte kwaliteit als een strakke planning garanderen en bovendien plaatsen wij hierdoor nagenoeg alle dakkapellen in 1 werkdag. Uiteraard altijd na overleg met u als klant en onze planning.

Voor elk dak een passende oplossing

Wij brengen het daglicht bij u binnen.

Bij van Wijchen bouwgroep houden we van duidelijke afspraken. En natuurlijk vindt u het fijn om te weten wat de kosten zijn voor een dakkapel. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van een aantal dakkapellen met daarbij een prijsindicatie. De uiteindelijke prijs van uw persoonlijke dakkapel bespreken we graag met u samen op locatie. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Het spreekt voor zich dat wij graag even tijd maken om uw persoonlijke wensen door te spreken en de situatie ter plekke te bekijken.  Zo zijn bijvoorbeeld niet alleen de dakschuinte en de constructie van uw woning van invloed op de prijs, maar uiteraard ook uw keuze voor materialen en/of opties (electrische rolluiken, inzethorren, etc) en accessoires.

Zolderverbouwingen i.c.m. dakkapel of nokverhoging.

Dakkapel combineren met een nokverhoging? Geen probleem!

Heeft u een zolder die weinig tot niet gebruikt wordt omdat hij simpelweg te klein of te laag is? Wij bieden de oplossing door bijvoorbeeld het bouwen van een (dubbele) dakkapel met nokverhoging. Op deze manier wordt de oude nok weg gezaagd en komt er aan beide zijde van de woning een dakkapel met hellend dak en nieuwe nokgording. De zolder is dan vele malen groter en ineens een mooie ruimte geworden.

Is uw zolder enkel met een vlizotrap bereikbaar maar wilt graag een vaste trap erin hebben, ook dat verzorgen wij standaard bij dit soort verbouwingen. Maar ook het aftimmeren van de ruimte, het leggen van vloeren en het plaatsen van schuifkasten behoort tot de mogelijkheden.
Vanzelfsprekend kan ook bij het plaatsen van een dakkapel het afbouwen van uw zolder worden meegenomen, wij horen graag welke wensen wij voor kunnen vervullen.

Transparantie in
planning & uitvoering!

Bij ons bent u verzekerd van een stevige organisatie, goed vakmanschap en korte communicatie. Wij werken al 10 jaar (sinds het begin) met dezelfde onderaannemers en leveranciers. Bouwbedrijf van Wijchen is tevens aangesloten bij Bouwend Nederland en kan onder Woningborg certificaat bouwen.