Dakkapellen, zolderverbouwing of nokverhoging?

De dakkapel specialist

Doordat wij in onze eigen productiehal compleet prefab produceren
plaatsen wij nagenoeg alle dakkapellen in 1 werkdag.
Uiteraard in overleg met onze klant.

Zolderverbouwingen i.c.m. dakkapel of nokverhoging.

Als we dan toch bezig zijn, pakken we dit ook direct aan

Heeft u een zolder die weinig tot niet gebruikt wordt omdat hij simpelweg te klein of te laag is? Wij bieden de oplossing door bijvoorbeeld het bouwen van een (dubbele) dakkapel met nokverhoging. Op deze manier wordt de oude nok weg gezaagd en komt er aan beide zijde van de woning een dakkapel met hellend dak en nieuwe nokgording. De zolder is dan vele malen groter en ineens een mooie ruimte geworden.

Is uw zolder enkel met een vlizotrap bereikbaar maar wilt graag een vaste trap erin hebben, ook dat verzorgen wij standaard bij dit soort verbouwingen. Maar ook het aftimmeren van de ruimte, het leggen van vloeren en het plaatsen van schuifkasten behoort tot de mogelijkheden.
Vanzelfsprekend kan ook bij het plaatsen van een dakkapel het afbouwen van uw zolder worden meegenomen, wij horen graag welke wensen wij voor kunnen vervullen.

BEREKEN SNEL EEN KOSTPRIJS INDICATIE

Dakkapel prijs berekenen.

Bij van Wijchen bouwgroep houden we van duidelijke afspraken. Daarom bieden wij ook onze dakkapel prijsindicator waarmee u snel zelf een prijs berekent wat een dakkapel gaat kosten.

Standaard worden onze dakkapellen v.v. kunstof kozijnen. Gezien het schilderwerk en onderhoud in de toekomst bij gebruik van houten kozijnen geniet kunstof onze voorkeur. U kunt uiteraard tijdens onze inventarisatie wel een eventuele voorkeur voor houten kozijnen kiezen.

Prijs is inclusief BTW en inmeten op locatie, leveren prefab dakkapel, aanpassen bestaand dak, kraan- en transport, afvoeren bouwafval (excl.dakpannen) en inclusief 10 jaar garantie (waterdichtheid)

Extra afwerking binnenzijde is optioneel, prijzen zijn geldig straal van 25km rondom Oss.

Transparantie in
planning & uitvoering!

Bij ons bent u verzekerd van een stevige organisatie, goed vakmanschap en korte communicatie. Wij werken al 10 jaar (sinds het begin) met dezelfde onderaannemers en leveranciers. Bouwbedrijf van Wijchen is tevens aangesloten bij Bouwend Nederland en kan onder Woningborg certificaat bouwen.