Disclaimer - Wijchenbouw Naar hoofdinhoud

Disclaimer

Disclaimer Van Wijchen Bouw

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via info@wijchenbouw.nl.

Disclaimers voor Van Wijchen Bouw

Alle informatie op deze website – www.wijchenbouw.nl – wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Van Wijchen Bouw geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (Van Wijchen Bouw) aantreft, is strikt op eigen risico. Van Wijchen Bouw is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en dit kan gebeuren voordat we de mogelijkheid hebben om een ‚Äč‚Äčlink te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben waarop wij geen invloed hebben. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken

Mochten we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, dan zullen die wijzigingen hier prominent worden vermeld.

Lightbox afbeelding