Actuele projecten

van Wijchen Bouwgroep

Van Wijchen Bouwgroep bouwt niet alleen aan de mooiste projecten, ook kijken we goed in de markt waar de vraag het grootst is.  Daar waar nodig passen wij onze mogelijkheden continue aan zodat we altijd met de tijd mee kunnen. Op deze pagina vindt u enkele recente projecten waar wij bij betrokken zijn.

Herbergier, het bouwen van 7 grondgebonden woningen.

Hier gaan wij in opdracht van JT Invest 6+1 grondgebonden woningen bouwen aan de Lange Brugstraat 59 Etten Leur.

De bouw zal begin vierde kwartaal 2019 aanvangen en ongeveer 1 jaar duren, verkoop is begin juni gehouden en alles is verkocht!

Ook bij dit project wordt geen gas meer in de woningen gebracht waardoor wij gebruik gaan maken van luchtwarmte pompen en zonnepanelen.

Wij hebben het hele project aangenomen waaronder;

     • 6 + 1 woningen
     • 7 tuinbergingen
     • 8 garage boxen (steen)
     • Sloop bestaande opstallen
     • Openbare weg aanleggen
herbergier

Renovatie woonboerderij Heesch

Voor een klant in Heesch gaan we medio september 2019 starten met het intern verbouwen van een bestaande woonboerderij. Op de begane grond maken we van het oude ‘’Deel’’ de nieuwe woonkamer met eetgedeelte en trekken we deze nieuwe ruimtes bij de bestaande woning middels een doorbraak. Boven de bestaande keuken maken we nieuwe slaapkamers en badkamers. Het gehele traject, van zowel het sloopwerk tot het stukadoorswerk hebben wij in opdracht aangenomen. En om de klant zo min mogelijk tot last te zijn gaan het hele project in 4 weken draaien van start tot/met oplevering.

heesch

Uitbouwen/verbouwingen bestaande woning.

Medio augustus gaan we starten met het plaatsen van 2 uitbouwen in Berghem en Oss. Beide hebben een oppervlakte van ongeveer 35 m2, het grote verschil zit hem in de uitvoering/opbouw. 1 uitbouw gaan wij prefab in onze fabriek bouwen met HSB (houtskeletbouw) wanden en dak en 1 uitbouw gaan wij traditioneel bouwen met metselblokken en gevelstenen. Beide uitbouwen krijgen een lichtstraat verwerkt in het platte dak en de volledige afbouw ervan wordt door ons verzorgt. Voor deze projecten waren geen omgevingsvergunningen vereist.

verbouwing

Productie Prefab luxboxen/dakkapellen/dakserres.

Voor deze klant LUXboX uit Ede bouwen wij prefab luxboxen met KOMO certificaat. Een LUXboX bestaat uit een modulair opgebouwd systeem waarin Velux of Fakro dakvensters kunnen worden toegepast in zowel front (dakkapel) als front en dak (dakserre). Gemiddeld bouwen wij 800/1000 dakkapellen/dakserres per jaar over het algemeen voor de zakelijke afnemers zoals aannemers/projectontwikkelaars/woningbouwverenigingen en onze vaste verdelers in Nederland en België.  Mocht u geïnteresseerd zijn in het concept of het systeem kijk dan even op de website www.luxbox.nl

LUXboX_Dakserre_Triple_XXL-1030x728