Over ons - Wijchenbouw Naar hoofdinhoud

Alles is mogelijk

Van Wijchen Bouw heeft de kennis om bouwprojecten vorm te geven en de kunde om ze uit te voeren. Daarbij geloven we in de krachtige combinatie van traditioneel bouwen en prefab elementen, want daarmee is werkelijk alles mogelijk.

Ontdek wie we zijn

Geschiedenis

Van eenmanszaak tot bouwbedrijf, mét een eigen timmerfabriek

In 2008 startte Toine van Wijchen als timmerman een eenmanszaak, waarna we zijn uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf. Inmiddels werken we met een team van ongeveer vijfentwintig medewerkers, dat bestaat uit onder meer werkvoorbereiders, bouwkundig tekenaars en vaklieden buiten én binnen in onze timmerfabriek. 

Geen uitdaging te groot

Samen gaan we elke uitdaging met vertrouwen aan, omdat we ervan overtuigd zijn dat overal een oplossing voor is. Mede dankzij de bouwkundige kennis en ervaring van onze medewerkers. En zeker door de traditionele bouw – die veel vrijheid geeft in het ontwerp en de uitvoering – te combineren met prefab bouw, die juist voor veel snelheid zorgt. 

Bouwen aan vertrouwen

Als u met ons samenwerkt, komt u nooit voor verrassingen te staan. We zijn namelijk van de no-nonsens, maar secure aanpak: we maken zaken niet moeilijker dan ze zijn, houden de lijnen kort en komen iedere afspraak na. Duidelijk, eerlijk en betrouwbaar. We bouwen aan vertrouwen.

Dakkapelplus

Dochter Dakkapelplus: maker van prefab dakkapellen

In onze timmerfabriek maken we prefab onderdelen voor de projecten van Van Wijchen en voor andere bouwbedrijven. En ook voor Dakkapelplus: onze dochteronderneming die altijd nét dat stapje extra zet voor opdrachtgevers. In kwaliteit en in service.

Ga naar Dakkapelplus
Dakkapelplus | Plaatsen dakkapel overleg
Specials dakkapel plaatsing | 300 x 280 cm | Rosmalen | Dakkapelplus
Specials dakkapel kraan | 300 x 280 cm | Rosmalen | Dakkapelplus
Lightbox afbeelding