Prefab voor de aannemerij - Wijchenbouw Naar hoofdinhoud

Prefab voor de aannemerij

We produceren in onze timmerfabriek niet alleen prefab bouwonderdelen voor onze eigen projecten, maar ook voor collega-aannemers. Daarmee ontlasten we tijdelijk uw medewerkers of timmerfabriek.
Plaatsen prefab kap nieuwbouw | Van Wijchen bouw B.V.
Voor mens en milieu

We passen innovatieve en duurzame bouwsystemen toe

Op allerlei manier proberen we woningen voor mens en milieu zo duurzaam mogelijk te maken. Een bouwsysteem dat we daarbij toepassen is Passief Bouwblok. Dit zijn blokken gemaakt van Neopor, die uiteindelijk een geïsoleerde binnen- én buitenmuur vormen. Dit is bijzonder energiezuinig. Ook passen we regelmatig houtskeletbouw toe, omdat hout duurzaam en volledige recyclebaar is en CO2 opneemt. Verder is het licht bouwmateriaal, wat voordelig is voor het transport.

Onze pluspunten

  • Snelle levering is mogelijk 
  • U bent zeker van kwaliteit dankzij ervaren vaklui en A-merken
  • Het bouwproces verloopt snel en er zijn amper faalkosten
  • We produceren prefab-elementen onder ideale omstandigheden 
Plaatsen van Prefab wanden | Van Wijchen bouw B.V.

Geen maatafwijkingen

Een deel van ons productieproces is geïndustrialiseerd, waardoor we geen maatafwijkingen kennen. Zo maakt de CNC-frees alle platen precies op maat en de automatische afkortzaag kort balken en latten af op exact de juiste lengte. Voor een soepel proces maken we ook gebruik van bovenloopkranen.

Snelle levering

We hebben misschien niet de grootste timmerfabriek, maar we kunnen wel snel leveren. Dat komt doordat we flexibel zijn, uitstekend kunnen plannen en het logistiek goed voor elkaar hebben.

Lightbox afbeelding