Prefab Uitbouw - Wijchenbouw Naar hoofdinhoud

Prefab uitbouw

Extra woonruimte met maar amper bouwhinder? Dat kan dankzij een prefab uitbouw: we realiseren het project in ongeveer een week. Dat is inclusief de voorbereiding en de afwerking op locatie.
Overleg | Van Wijchen bouw B.V.
Uw grotere woning

Begint bij ons op kantoor

Uw grotere woning begint bij ons op kantoor. Daar verzorgen onze engineers al het rekenwerk en tekenwerk. Als we het eens zijn over het ontwerp, gaan onze vakkundige timmerlieden in de fabriek voor u aan de slag. Zij prefabriceren de houtskeletbouw-wanden en het dak droog, waardoor de afwerking meteen na de montage gepland kan worden. Uiteraard verzorgen we van tevoren het graaf- en grondwerk en de geveldoorbraak.

Onze pluspunten

  • De perfecte combinatie tussen prefab en traditionele bouw is mogelijk
  • U heeft een uitbouw in een week
  • We ontzorgen u van A-Z
  • We produceren prefab-elementen onder ideale omstandigheden 
Timmerfabriek | Van Wijchen bouw B.V.

Traditionele afwerking

Wilt u een prefab uitbouw, maar wel gemetselde of gestucte gevels? Dat is geen probleem: op locatie verzorgen we deze traditionele afwerking. Zo profiteert u van het beste van twee werelden. Ook bedekken we het dak in de meeste gevallen pas na het plaatsen van de uitbouw.

Samen een plan maken

Een prefab houtskeletbouw uitbouw is slechts een voorbeeld van wat voor u kunnen produceren. Wilt u een losstaande tuinkamer of een garage? We maken graag samen met u een plan.

Lightbox afbeelding