Verbouw | Onderhoud & Herstelwerk - Wijchenbouw Naar hoofdinhoud

Onderhoud & Herstelwerk

Heeft u flinke brand-, water- of stormschade, waardoor bijvoorbeeld het dak vervangen moet worden? Dan helpen we u zo snel mogelijk met vakkundige onderhoudswerkzaamheden.
Verbouwing
Problemen?

Van noodhandeling tot adequate oplossing

Als er problemen zijn, staan we misschien niet meteen bij u op de stoep, maar wel vlot. We maken dan een opname van de schade en van de staat van de getroffen bouwdelen, zodat we weten welke werkzaamheden precies nodig zijn. Eventuele noodhandelingen voeren we zo snel mogelijk daarna uit. Ondertussen gaan we ook aan de slag met een offerte voor een adequate oplossing.

Onze pluspunten

  • Veel kunnen we zelf, maar waar nodig schakelen we een expert in
  • We zijn flexibel in onze planning, waardoor we u snel kunnen helpen
  • We zijn allround: geen uitdaging is ons te groot
  • We hebben samenwerkingen met vaste leveranciers en onderaannemers
Kantoor overleg | Van Wijchen bouw B.V.

Zichtbare en onzichtbare schade

Een brand, lekkage of storm kan voor flinke schade aan uw woning zorgen. Zichtbaar, maar ook onzichtbaar. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we risico’s goed inschatten en daar juist naar handelen. Hebben we ook maar een lichte twijfel? Dan schakelen we een expert in, zoals een constructeur. 

Met vaste partners

Zoals we altijd doen, werken we in het geval van calamiteiten met vaste partners. Dat betekent dat we op elkaar kunnen vertrouwen, dat we snel kunnen schakelen en dat we weten welke expertise we in huis halen. En voor u: toch gewoon maar één aanspreekpunt.

Lightbox afbeelding