Renovatie - Wijchenbouw Naar hoofdinhoud

Renovatie

Renovatiewerkzaamheden vallen bij ons altijd samen met een verbouwing. Dat is namelijk het perfecte moment om meteen de kozijnen te vervangen of de vloer te moderniseren. Als u dan toch bezig bent…
Renovatie woning
Veelzijdig

Van keuken en badkamer tot vloer en dak

Wordt het bouwkundig ontwerp van een woningdeel niet aangepast? Dan spreken we niet over verbouwen maar over renoveren. Oftewel: het bijwerken naar een nieuwe standaard. We zijn hierbij veelzijdig inzetbaar en onderzoeken meteen de mogelijkheden om te verduurzamen. Van een nieuwe keuken of badkamer tot vloer- of dakrenovatie: het is bij ons in goede handen.

Onze pluspunten

  • De perfecte combinatie tussen traditionele bouwmethodes en prefab elementen
  • We combineren een verbouwing meteen met renovatie en verduurzaming
  • We zijn allround: geen uitdaging is ons te groot
  • Hinder en faalkosten beperken we tot het minimum
Van Wijchen bouw B.V. | Renovatie

Altijd volgens plan(ning)

Bij een verbouwing is de planning erg belangrijk. Daarom overleggen we vooraf hierover en doen we alles om ons eraan te houden. Dat is niet alleen een kwestie van ervaring, maar ook van samenwerkingen met vaste onderaannemers: we vormen een ingespeeld team. Moeten we onverhoopt toch van de planning afwijken? Dan zijn we hier open en eerlijk over.

Inzichtelijk en overzichtelijk

Ook qua financiën zijn we transparant: we werken met een open begroting, zodat u per post kunt inzien wat de kosten zijn. U houdt hierbij bovendien het overzicht, omdat we de begroting opbouwen van start tot oplevering. 

Renovatieprojecten

Lightbox afbeelding