Verbouw - Wijchenbouw Naar hoofdinhoud

Verbouw

Bij een grootschalige verbouwing, vaak om extra woonruimte te creëren, is het onze kracht dat we allround zijn. Zo kunnen we meteen houtskeletbouw en prefab elementen toepassen, de nieuwste installaties verwerken of de vloer vervangen.
Verbouwing Arnhem | Van Wijchen bouw B.V.
Prefab als het kan

We zorgen voor zo min mogelijk hinder

Tijdens de verbouwing willen we u zo min mogelijk tot last zijn. Op verschillende manieren. We onderzoeken allereerst of we traditionele bouw kunnen combineren met prefab elementen zoals een dakkapel, een gevel of een lichtstraat, want daardoor zijn we minder op locatie en versnellen we de bouw. Verder werken we met een vast bouwteam en maken we een eventuele doorbraak pas op het allerlaatste moment. Zo komt u niet in de kou te zitten.

Voordelen

Onze pluspunten

  • De perfecte combinatie tussen traditionele bouwmethodes en prefab elementen
  • We zijn allround: geen uitdaging is ons te groot
  • We combineren een verbouwing meteen met renovatie en verduurzaming
  • Hinder en faalkosten beperken we tot het minimum
Technische tekeningen | Van Wijchen bouw B.V.

Altijd volgens plan(ning)

Bij een verbouwing is de planning erg belangrijk. Daarom overleggen we vooraf hierover en doen we alles om ons eraan te houden. Dat is niet alleen een kwestie van ervaring, maar ook van samenwerkingen met vaste onderaannemers: we vormen een ingespeeld team. Moeten we onverhoopt toch van de planning afwijken? Dan zijn we hier open en eerlijk over.

Inzichtelijk en overzichtelijk

Ook qua financiën zijn we transparant: we werken met een open begroting, zodat u per post kunt inzien wat de kosten zijn. U houdt hierbij bovendien het overzicht, omdat we de begroting opbouwen van start tot oplevering.

Eerdere verbouwingen

Lightbox afbeelding