Verbouw | Verduurzamen - Wijchenbouw Naar hoofdinhoud

Verduurzamen

U kunt uw woning op verschillende manieren verduurzamen. Met zonnepanelen, een warmtepomp of een hybride ketel bijvoorbeeld. Wij helpen u tijdens een verbouwing vooral met bouwkundige duurzame maatregelen.
Plaatsen prefab kap nieuwbouw | Van Wijchen bouw B.V.
De gebouwschil

We werken aan vloeren, gevels en daken

Natuurlijk, we kennen specialisten die u op diverse gebieden kunnen helpen bij de verduurzaming van uw woning, zoals leveranciers van diverse installaties. Als u wilt, brengen we u met hen in contact of maken we ze onderdeel van het bouwteam. Zelf richten we ons op de schil van het bouwwerk: de vloeren, gevels en daken. Die isoleren we waardoor het huis koel blijft als het warm is, en warm als het buiten koud is. Ook plaatsen we HR+++ glas en isolerende kozijnen.

Onze pluspunten

  • We verduurzamen tegelijk met een verbouwing
  • Minder energieverbruik en dus ook een lagere rekening
  • Een bijdrage aan een beter milieu
  • We hebben kennis van duurzame installaties en de juiste relaties
Duurzame bouw

Vernieuwbouwen

Een grote verbouwing en meteen verduurzamen? Dat noemen we een integrale verbouwing. Oftewel: vernieuwbouw. Hierbij strippen we de complete woning, alleen de tussenvloeren en het dak blijven als vanouds, en vernieuwen we alles. Ook kunnen we met onderaannemers voor een warmtepomp, warmte-terugwin-installatie en zonnepanelen zorgen.

Samen een plan maken

Welke verduurzamingswerkzaamheden we precies uitvoeren, is per woning verschillend. Uiteraard maken we samen met u een plan. Wat we niet doen, is enkel de kozijnen vervangen of alleen het glas. We verduurzamen op grote schaal, zodat we ook echt van meerwaarde kunnen zijn. 

Voorbeelden

Duurzame bouw
Duurzame bouw
Duurzame bouw blokken
Van Wijchen bouw B.V. | Duurzame bouw blokken
Lightbox afbeelding